We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

kualitas apik, layang cepet, reputasi dhuwur lan terjangkau

Feinade Listrik Appliance Plant  diadegaké dumunung ing Ningbo, China. Iku 2km adoh saka Geely Automobile Industrial Park. Iku perusahaan ilmu lan teknologi nggabungaken nganggo R & D, Pabrik, perdagangan lan layanan. Tanduran wis fokus ing pangayoman motor kanggo luwih saka taun. Punika specialized ing aplikasi saka siji-chip teknologi microcomputer ing kothak kontrol industri, electronics daya lan elektronik automobile.

 

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
3
4
2
5
558d18de76d4d
558d179abf33c
558d182bcbb74
558d1714b8d0f
32
3123
4314
timg
WhatsApp Online Chat !