We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

9f6db111

Fnad Listrik Appliance Plant punika perusahaan ilmu lan teknologi nggabungaken nganggo R & D, Pabrik, perdagangan lan layanan. Perusahaan punika 2km adoh saka Geely Automobile Industrial Park in Ningbo, China.

We sing anjog ing pangayoman motor lan spesialisasine ing aplikasi saka siji-chip teknologi microcomputer ing kothak kontrol industri, electronics daya lan elektronik automobile.

produk utama kita kalebu mencep motor, mencep Gagal phase, urutan phase mencep, volt-ammeters, njaga mundhak, pengontrol suhu, etc.

We mbudidaya kanggo nggawe perusahaan kanggo bakal kadhaptar ing Hong Kong ing 2020. Welcome to visit lan komunikasi karo kita.


WhatsApp Online Chat !