suhu Kompresor controller CJ-5-20 - China Feinade Listrik Appliance
We bantuan donya akeh wiwit 1983

suhu Kompresor controller CJ-5-20

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    persetujuan

    Tags Product

    CJ-5-20

    Gambar Company

    Koleksi Business: Produsen / Pabrik & Trading Company

    Products utama: Phase-urutan Relay, Motor Protector Relay, digit ammeter / voltmeter, Lightning Mumbul Protector, controller suhu Kompresor

    Manajemen Certification System: ISO 9000

    Lokasi: Zhejiang, China (Mainland)

     

    Info dhasar

    Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)

    Model Panggil: CJ-5-20

    Detail produk

    3.1 Specifications Key / Fitur khusus

    Meaning of lampu index panel

    cahya Index jeneng cahya Flash
     1 (6) setelan suhu Ing negara setelan suhu -
     1 (7) Pendingin refrigerating Siap refrigerate, ing negara ofcompressor miwiti pangayoman tundha
     1 (1) Panas Heating Siap panas, ing negara pangayoman compressorstart tundha
     1 (2) defrost defrosting Netes utawa negara pangayoman kompresor startdelay
     1 (3) - - -
     1 (4) weker - negara weker

     

    Fungsi utama

    tampilan suhu, Ngontrol suhu (kulkasan / mode panas bisa dadi

    nyetel), pangayoman kompresor wiwitan tundha,

    2 mode defrost (panas listrik, gas panas),

    2 defrost wiwitan

    mode (wektu alternation, accumulative kompresor wektu mlaku),

    2 defrost mode mburi (wektu,

    kontrol dening loro suhu lan wektu), netes, defrost manual, sensor weker kesalahan,

    siji basa input weker, sandi, C / F pangowahan unit external.

     

    Index technique

    1, sawetara tampilan suhu: -50 ~ 150 ℃ (Resolusi punika 0,1 ℃)

    -58 ~ 302 ℉ (Resolusi punika 0,1 ℉)

    2, Power supply: AC 220V ± 10% utawa AC 380V ± 10% 50Hz (Deloken diagram)

    3, lingkungan operasi: suhu -10 ℃ ~ 50 ℃, humidity≤85%

    4, kontak kemampuan Relay: kompresor 20A / 250VAC, defrost 8A / 250VAC (mbukak resistive murni)

    5, sensor suhu: NTC R25 = 5kΩ, B (25/50) = 3470K

     

    diagram wiring

     8

    kabar

    1, Mangga maca panuntun kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake, lan nyetel parameter kanthi.

    2, Mangga nyeleh sensor suhu ing panggonan bali online saka udhara-adhem.

    3. Sensor evaporator kudu tetep ing pipe bali online saka evaporator, lan yen sampeyan

    aja nganggo sensor evaporator, nyetel F59 kanggo ora ana, utawa kontrol bakal generate

    weker.

    4, Mangga nggunakake sensor suhu kang wis diwenehake dening perusahaan kita.

     

    persetujuan

    • CE • RoHS

    Ekspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Europe Mid East / Afrika

    Amerika Utara Eropah Kulon

    Central / Amérika Kidul

     

    Details Packaging:

    Tegangan relay standar paket seaworthy,

    1pcs kothak individu utawa 5pcs ing kothak tengah,

    100pcs saben karton.

    petik basa punika paket kothong.

    desain OEM ditrima.

    Delivery Wektu 1-30days, miturut supaya jumlahe.

     

    Pembayaran & Delivery

    term Pembayaran Kita T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L / C ing ngarsane.

    Details Delivery: ing 30-50days sawise nyantosakaké urutan

     

    Advantage Competitive Utama

    Pesenan cilik Ditampa Brand-jeneng Parts Negara Asal

    Distributorships ana Link Elektronik Experienced Staff

    Mbentuk A njamin Product Green / Warranty (亦可 单独 添加)

    International persetujuan Military Specifications Packaging

    Fitur Price Product Performance Product

    Delivery Pituduh Quality persetujuan Reputation

    Service Sample Cepak Frequency Selaras

    rega Product: Affordable

    Delivery Product: Fast

    Sawise-sales service: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efficiency Komunikasi: cepet

    Safety Transport: Dijamin

    rega Logistics: mirah

    wektu Transport: cepet

    sawetara macem-macem: lengkap

    ajining diri Company: apik, banget,

    versi padha prodhuk: pembayaran pengawasan

    syarat pabrik Audit: OK

     

    1.Can sumber sampel sadurunge supaya nyata?

    - Ya, Samples ora masalah.

     

    2. Bisa adat-digawe produk kanggo kita minangka conto kita?

    - Ya, engineer Kita bakal kanggo sampeyan.

     

    3. kaluwihan Apa sampeyan duwe?

    - :. Cixi Feinade Listrik Appliance Plant sing Produsen langsung ing Ningbo China, kita kudu ngembangaken profesional, marketing & produksi tim kanggo kurban rega paling competitive lan layanan paling apik.

     

     

    4. Apa produk utama?

    - :. Kita 100% fokus ing Automation Products Voltge ngawasi Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, njaga mundhak, pengontrol suhu.

     

    5. Apa print logo kita?

    -.:Yes, Our company kasedhiya kanggo Retail & Grosir & OEM & ODM.

     

    6. Suwene punika njamin kualitas?

    - babar pisan 18 sasi, kita produk 100% pengawasan.

     

    7 Suwene punika ngirim wektu?

    -: Iku biasane njupuk bab 3 - 5 days digunakake kanggo supaya sampel lan 10 - 25 dina kanggo supaya amba.

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 电机保护器ROSH

    电压监视器ROHS认证

    温控器ROHS认证电源监视器系列CE认证

    温控系列CE认证

     

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !