suhu Kompresor controller CJ-5-10 - China Feinade Listrik Appliance
We bantuan donya akeh wiwit 1983

suhu Kompresor controller CJ-5-10

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    CJ-5-10

    Koleksi Business: Produsen / Pabrik & Trading Company

    Products utama: Phase-urutan Relay, Motor Protector Relay, digit ammeter / voltmeter, Lightning Mumbul Protector, controller suhu Kompresor

    Manajemen Certification System: ISO 9000

    Lokasi: Zhejiang, China (Mainland)

     

    Info dhasar

    Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)

    Model Panggil: CJ-5-10

     

    Detail produk

    3.1 Specifications Key / Fitur khusus

    Meaning of lampu index panel

    cahya Index jeneng cahya Flash
     1 (6) setelan suhu Ing negara setelan suhu -
     1 (7) Pendingin refrigerating Siap refrigerate, ing negara kompresor pangayoman wiwitan tundha
     1 (1) Panas Heating Siap panas, ing negara kompresor pangayoman wiwitan tundha
     1 (2) - - -
     1 (3) weker - -
     1 (4) weker - state- weker

     

    Fungsi utama

    tampilan suhu,

    suhu Ngontrol (kulkasan / panas mode bisa nyetel),

    kompresor pangayoman startdelay,

    suhu weker kesalahan sensor,

    siji basa input weker external, sandi,

    C / F pangowahan unit

     

    Index technique

    1, sawetara tampilan suhu: -50 ~ 150 ℃ (Resolusi punika 0,1 ℃)

    -58 ~ 302 ℉ (Resolusi punika 0,1 ℉)

    2, Power supply: AC 220V ± 10% utawa AC 380V ± 10% 50Hz (Deloken diagram)

    3, lingkungan operasi: suhu -10 ℃ ~ 50 ℃, humidity≤85%

    4, kontak kemampuan Relay: 20A / 250VAC (mbukak resistive murni)

    5, sensor suhu: NTC R25 = 5kΩ, B (25/50) = 3470K

    diagram wiring

    3

    kabar

    1, Mangga maca panuntun kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake, lan nyetel parameter kanthi.

    2, Mangga nyeleh sensor suhu ing panggonan bali online saka udhara-adhem.

    3, Mangga nggunakake sensor suhu kang wis diwenehake dening perusahaan kita

     

    persetujuan

    • CE • RoHS

    Ekspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Europe Mid East / Afrika

    Amerika Utara Eropah Kulon

    Central / Amérika Kidul

    Details Packaging:

    Tegangan relay standar paket seaworthy,

    1pcs kothak individu utawa 5pcs ing kothak tengah,

    100pcs saben karton.

    petik basa punika paket kothong.

    desain OEM ditrima.

    Delivery Wektu 1-30days, miturut supaya jumlahe.

     

    Pembayaran & Delivery

    term Pembayaran Kita T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L / C ing ngarsane.

    Details Delivery: ing 30-50days sawise nyantosakaké urutan

     

    Advantage Competitive Utama

    Pesenan cilik Ditampa Brand-jeneng Parts Negara Asal

    Distributorships ana Link Elektronik Experienced Staff

    Mbentuk ijo njamin Product / Warranty

    International persetujuan Military Specifications Packaging

    Fitur Price Product Performance Product

    Delivery Pituduh Quality persetujuan Reputation

    Service Sample Availabl e Frequency Selaras

    rega Product: Affordable

    Delivery Product: Fast

    Sawise-sales service: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efficiency Komunikasi: cepet

    Safety Transport: Dijamin

    rega Logistics: mirah

    wektu Transport: cepet

    sawetara macem-macem: lengkap

    ajining diri Company: apik, banget,

    versi padha prodhuk: pembayaran pengawasan

    syarat pabrik Audit: OK

     

    1.Can sumber sampel sadurunge supaya nyata?

    - Ya, Samples ora masalah.

     

    2. Bisa adat-digawe produk kanggo kita minangka conto kita?

    - Ya, engineer Kita bakal kanggo sampeyan.

     

    3. kaluwihan Apa sampeyan duwe?

    - :. Cixi Feinade Listrik Appliance Plant sing Produsen langsung ing Ningbo China, kita kudu ngembangaken profesional, marketing & produksi tim kanggo kurban rega paling competitive lan layanan paling apik.

     

    4. Apa produk utama?

    - :. Kita 100% fokus ing Automation Products Voltge ngawasi Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, njaga mundhak, pengontrol suhu.

     

    5. Apa print logo kita?

    -.:Yes, Our company kasedhiya kanggo Retail & Grosir & OEM & ODM.

     

    6. Suwene punika njamin kualitas?

    - babar pisan 18 sasi, kita produk 100% pengawasan.

     

    7 Suwene punika ngirim wektu?

    -: Iku biasane njupuk bab 3 - 5 days digunakake kanggo supaya sampel lan 10 - 25 dina kanggo supaya amba.

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !