We bantuan donya akeh wiwit 1983

Contact Us

a7f02937

Ningbo Feinade Electrical Appliance Co.,Ltd.

Address

146 xiaotang road, hangzhou bay new area, Ningbo city,Zhejiang province.

E-mail

feinade@cnfeinade.com

telpon

   0574-82354293
18067266931
   0574-82351033

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm
ana: 10am kanggo 2pm
Sunday: Ditutup

NGGABUNGA KITA

MANAGER

n_v2c2363b002965436ebce301ced4634684

dikarepake

We sing recruiting agen regional, Managers lan elites bisnis donya

mung teka kanggo gabung kita

0574-82354283


WhatsApp Online Chat !