We bantuan donya akeh wiwit 1983

Contact Us

a7f02937

Feinade Listrik Appliance Plant

Address

Shicheng lianjiang dalan, Hangzhou bay distrik, Cixi, provinsi zhejiang anyar

E-mail

feinade@cnfeinade.com

telpon

400-800-3767
18067266931
0574-82351033

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm
ana: 10am kanggo 2pm
Sunday: Ditutup

NGGABUNGA KITA

MANAGER

n_v2c2363b002965436ebce301ced4634684

dikarepake

We sing recruiting agen regional, Managers lan elites bisnis donya

mung teka kanggo gabung kita

400-800-3767


WhatsApp Online Chat !