ngawasi saiki mlayu susul-susulan JFY-701 - China Feinade Listrik Appliance
We bantuan donya akeh wiwit 1983

ngawasi saiki mlayu susul-susulan JFY-701

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Apa Panjenengan Ngadhepi masalah iki?

    1. Weker ora dumadi sadurunge peralatan wis rusak.

    2. Protection perlu amarga saka kualitas sumber daya miskin

         jaban rangkah.

    Gambar Company

    Koleksi Business: Produsen / Pabrik & Trading Company

    Products utama: Phase-urutan Relay, Motor Protector Relay , digit ammeter / voltmeter, Lightning Mumbul Protector, controller suhu Kompresor

    Manajemen Certification System: ISO 9000

    Lokasi: Zhejiang, China (Mainland)

     

    Info dhasar

    Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)

    Panggil Model: JFY-701

    Teori: saiki relay

    Dianggo: Protective

    Size: Miniatur

    Jaga Feature: Nutup

    Contact Load: Power High

     

     

    Detail produk

    3.1 Specifications Key / Fitur khusus

     

    data Technical 

    Koleksi JFY-701
    sawetara saiki 1-100A
    Wektu-saiki karakteristik wektu tinentu
    voltase dirating 220VAC, 50 / 60Hz
    kesalahan pangukuran 1%
    fungsi protèktif Overcurrent, dikunci-rotor, mundhut phase, unbalance phase
    fungsi tambahan daya-ing wektu tundha, otomatis reset
    pratondho LCD nuduhake saiki, status operasi
    kontak output 1 C / O
    kapasitas Contact 5A 250VAC
    Ukuran (L * W D *) 70 * 44 * 98mm
    soyo tambah meneng mbenakake 

     fitur

    - Kompak ukuran modul karo struktur integrative

      - Dibangun ing LCD lan keypad saged, setelan digital pas

      - ngawasi Tiga-phase, dikunci-rotor, overcurrent, mundhut phase, unbalance phase

      - mode reset Luwes: Reset otomatis utawa reset manual

      - Luwes daya-ing wektu tundha

      - 1 C / O kontak 

     

    Fungsi protèktif

      - Short-Circuit - Dikunci-rotor - Overcurrent        

      - Phase mundhut - Phase unbalance  

     

    Aplikasi khas

        • Pumps • Fans • Blowers • Motors • Kompresor

     

    persetujuan

    • CE • RoHS

     

    Ekspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Europe Mid East / Afrika

    Amerika Utara Eropah Kulon

    Central / Amérika Kidul

     

    Packaging & Shippment 

    Packaging & Pangiriman:

    Details Packaging:

    Tegangan relay standar paket seaworthy,

    1pcs kothak individu utawa 5pcs ing kothak tengah,

    100pcs saben karton.

    petik basa punika paket kothong.

    desain OEM ditrima.

    Delivery Wektu 1-30days, miturut supaya jumlahe.

     

    Pembayaran & Delivery

    term Pembayaran Kita T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L / C ing ngarsane.

    Details Delivery: ing 30-50days sawise nyantosakaké urutan

     

    Advantage Competitive Utama

    Pesenan cilik Ditampa Brand-jeneng Parts Negara Asal                          

    Distributorships ana Link Elektronik Experienced Staff

    Mbentuk ijo njamin Product / Warranty

    International persetujuan Military Specifications Packaging

    Fitur Price Product Performance Product

    Delivery Pituduh Quality persetujuan Reputation

    Service Sample Cepak Frequency Selaras

    rega Product: Affordable

    Delivery Product: Fast

    Sawise-sales service: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efficiency Komunikasi: cepet

     

    Safety Transport: Dijamin

    rega Logistics: mirah

    wektu Transport: cepet

     

    sawetara macem-macem: lengkap

    ajining diri Company: apik, banget,

    versi padha prodhuk: pembayaran pengawasan

    syarat pabrik Audit: OK

     

     

    1.Can sumber sampel sadurunge supaya nyata?

     - Ya, Samples ora masalah. 

     

     

    2. Bisa adat-digawe produk kanggo kita minangka conto kita?

     - Ya, engineer Kita bakal kanggo sampeyan.

     

    3. kaluwihan Apa sampeyan duwe?

     - :. Cixi Feinade Listrik Appliance Plant sing Produsen langsung ing Ningbo China, kita kudu ngembangaken profesional, marketing & produksi tim kanggo kurban rega paling competitive lan layanan paling apik.

     

    4. Apa produk utama?

     - :. Kita 100% fokus ing Automation Products Voltge ngawasi Relay ,Motor Protection Relay , volt-ammeters, njaga mundhak, pengontrol suhu.

     

    5. Apa print logo kita?

     -.:Yes, Our company kasedhiya kanggo Retail & Grosir & OEM & ODM.

     

    6. Suwene punika njamin kualitas?

     - babar pisan 18 sasi, kita produk 100% pengawasan.

     

    7 Suwene punika ngirim wektu?

     -: Iku biasane njupuk bab 3 - 5 days digunakake kanggo supaya sampel lan 10 - 25 dina kanggo supaya amba.

     

    8. Apa istilah pembayaran?

    -. term Pembayaran Kita T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L / C ing ngarsane.

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !