We bantuan donya akeh wiwit 1983

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.Can sumber sampel sadurunge supaya nyata?

- Ya, Samples ora masalah.

2. Bisa adat-digawe produk kanggo kita minangka conto kita?

 - Ya, engineer Kita bakal kanggo sampeyan.

3. kaluwihan Apa sampeyan duwe?

Feinade Listrik Appliance Plant sing Produsen langsung ing Ningbo China saka 1992, kita kudu profesional ngembangaken, marketing & produksi tim kanggo kurban rega paling competitive lan layanan paling apik.

4. Apa produk utama?

--We 100% fokus ing Automation Products Voltge ngawasi Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, njaga mundhak, pengontrol suhu.

5. Apa print logo kita?

 --Yes, Our company kasedhiya kanggo Retail & Grosir & OEM & ODM. 

6. Suwene punika njamin kualitas?

 - babar pisan 18 sasi, kita produk 100% pengawasan.

7 Suwene punika ngirim wektu?

 --It biasane njupuk bab 3 - 5 days digunakake kanggo supaya sampel lan 10 - 25 dina kanggo supaya amba.

8. Apa istilah pembayaran?

term Pembayaran --Our iku T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L / C ing ngarsane.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !