Phase-urutan Phase-mundhut Relay TVR-2000B - China Feinade Listrik Appliance
We bantuan donya akeh wiwit 1983

Phase-urutan Phase-mundhut Relay TVR-2000B

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Tegangan telung phase lan Phase-urutan Phase-mundhut Relay

    Apa Panjenengan Ngadhepi masalah iki?

    1. Weker ora dumadi sadurunge peralatan wis rusak.

    2. Protection perlu amarga saka kualitas sumber daya miskin jaban rangkah.

    Kita Design Produk Value Tambah Nilai saka Control Panel Panjenengan. Jaga Motors lan peralatan liyane saka voltase boten stabil ing sistem sumber daya. Ndeteksi overvoltages, undervoltages, voltase asimetri, urutan phase, lan mundhut phase Penyetor daya telung phase.

    Gambar Company

    Koleksi Business: Produsen / Pabrik & Trading Company

    Products utama: Phase-urutan Relay, Motor Protector Relay, digit ammeter / voltmeter, Lightning Mumbul Protector, controller suhu Kompresor

    Manajemen Certification System: ISO 9000

    Lokasi: Zhejiang, China (Mainland)

     

    Info dhasar

    Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)

    Model Panggil: TVR-2000B, TVR-2000C

    Teori: Tegangan Relay

    Dianggo: Protective

    Size: Miniatur

    Jaga Feature: Nutup

    Contact Load: Power High

    Fungsi: Phase urutan, mundhut phase, phase unbalance,

     Fitur: LCD cahya

    Pratondho: LCD nuduhake operasi lan status fault

    Dirating voltase: AC220V-440, AC380-660V

    Output Contact: 1NO 1NC

    Contact Kapasitas: 6A 250VAC

    Soyo tambah: Din Rail

    Sertifikasi: CE RoHS ISO9000

    Njamin: 18months

    MOQ: 1pcs

     

    Detail produk

    3.1 Specifications Key / Fitur khusus

    fungsi voltase input dirating * output relay model
    Phase urutan lan 
    ngawasi mundhut phase
    3-phase, 3-kabel 220 kanggo 440 VAC Relay: 1 NC, 1 ora ana TVR-2000B
    3-phase, 3-kabel 380 kanggo 660 VAC Relay: 1 NC, 1 ora ana TVR-2000C

    * Ing voltase sumber daya padha voltase input dirating.

    ratings

    voltase input dirating 3-phase, 200 kanggo 440 VAC (3-kabel)
    mbukak input Kira-kira. 2.6 Langkawi
    Operating 
    wektu
    phase 
    urutan
    1 s ± 0,05 s
    phase mundhut 0,1 s max. 
    (nalika voltase owahan kanthi cepet saka 100% kanggo 0% saka dirating voltase)
    pratondho LED Normal: cahya Green; mundhut phase: Abang cahya; Kuwalik: cahya Kuning
    wangun output Relay Output: SPDT kontak 
    ratings Output relay Dirating mbukak 
    resistive mbukak 
    5 A ing 250 VAC 
    5 A ing 30 VDC 
    Bukaan ngoper kapasitas: 1.250 VA, 150 W 
    Minimal mbukak: 5 VDC, 10 MA (réferènsi) 
    urip Teknik: 10 yuta operasi min. 
    Urip Listrik: 
    5 A ing 250 VAC utawa 30 VDC: 50,000 operasi 
    3 A ing 250 VAC / 30 VDC: 100.000 operasi
    Operasi sekitar 
    suhu
    -20 kanggo 60 ° C (karo ora kondensasi utawa kebentuk)
    suhu Storage -25 kanggo 65 ° C (karo ora kondensasi utawa kebentuk)
    Operasi sekitar 
    asor
    25% 85% RH (karo ora kondensasi)
    Storage asor 25% 85% RH (karo ora kondensasi)
    Altitude 2,000 m max.
    kabel ditrapake kabel terdampar, kabel ngalangi, utawa ferrules
    ukuran kabel ditrapake 0,25 1.5 mm2 (AWG24 kanggo AWG16)
    Wire pasukan selipan 8 N max. kanggo kabel AWG20
    Screwdriver 
    pasukan selipan
    15 N max.
    Wire dawa udho 8 mm
    dawa Ferrule 8 mm
    kapasitas saiki 10 A (per pole)
    Jumlah 
    insertions
    50 kaping
    bobot Approx.55g
    soyo tambah Mounts kanggo DIN Track, utawa meneng soyo tambah
    Ukuran 30 * 60 * 70 mm (W * D * H)

    specifications

    Frekuensi Input 
    sawetara
    50 kanggo 60 Hz
    Deteksi mundhut Phase 
    tingkat
    80% ± 10% saka dirating input Pitungan Formula 
    = 1 - ((paling dhuwur phase-kanggo-phase voltase - Paling voltase phase-kanggo-phase) / 
    Rata-rata telung phase phase-kanggo-phase voltase)
    ditrapake 
    standar
    kontek 
    standar
    EN 60947-5-1 
    lingkungan Instalasi (polusi tingkat 2, kategori Overvoltage III)
    EMC EN 60947-5-1
    resistance Insulation 20 MΩ min. 
    Antarane terminal external lan cilik 
    antarane terminal input lan output terminal
    kekuatan dielektrik 2,000 VAC siji menit 
    Antarane terminal external lan cilik 
    antarane terminal input lan output terminal
    Rangsang tahan 
    voltase
    6 kV (antarane terminal urip lan kapapar, bagean logam non-daya)
    resistance geter Frekuensi: 10 kanggo 55 Hz, 0,35-mm single amplitudo 
    10 sweeps saben ing X, Y 5 min, lan pituduh Z
    resistance Shock 100 m / s2, 3 kaping saben ing 6 arah ing 3 sumbu
    Degree saka pangayoman Terminal: IP20

    ♦ Fitur

      - ngawasi Tiga-phase saka urutan phase, mundhut phase, lan phase unbalance

      - Powered by sirkuit ukur

      - 1 C / O kontak

      - 3 LED kanggo pratondo status

     

    ♦ Fungsi Protective

      - urutan Phase

      - mundhut Phase

      - Phase unbalance

     

    ♦ Aplikasi Khas

        • Pumps • Fans

        • Blowers • Motors

        • Kompresor

     

    ♦ persetujuan

    • CE • RoHS

     

    ♦ kauntungan

     Antrian klebu 30-mm slim, model kompak.

    • resistance Greater kanggo mesin gangguan.

    • kaperang fase bener, urutan phase, lan mundhut phase nalika daya urip ON.

    • Ndhukung deteksi mundhut phase nalika motor wis operasi.

    • status Output bisa nyawang nganti teliti nggunakake Indikator LED.

    Pangayoman saka Gagal phase, urutan phase, voltase unbalance; akurat wektu-wektu tundha, konsumsi daya Lower

    desain kompak, entheng, urip dawa layanan, akurat wektu-wektu tundha.

    desain Modularization kanggo cocog karo sing soyo tambah alur.

    konsumsi daya Lower lan energi-daya

    • Becik kanggo nyegah operasi mbalikke saka motor.

     Ekspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Europe Mid East / Afrika

    Amerika Utara Eropah Kulon

    Central / Amérika Kidul

     

    Details Packaging:

    Tegangan relay standar paket seaworthy,

    1pcs kothak individu utawa 5pcs ing kothak tengah,

    100pcs saben karton.

    petik basa punika paket kothong.

    desain OEM ditrima.

    Delivery Wektu 1-30days, miturut supaya jumlahe.

     

    Pembayaran & Delivery 

    term Pembayaran Kita T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L / C ing ngarsane.

    Details Delivery: ing 30-50days sawise nyantosakaké urutan

     

     

    Advantage Competitive Utama

    Pesenan cilik Ditampa Brand-jeneng Parts Negara Asal                          

    Distributorships ana Link Elektronik Experienced Staff

    Mbentuk A njamin Product Green / Warranty (亦可 单独 添加)

    International persetujuan Military Specifications Packaging

    Fitur Price Product Performance Product

    Delivery Pituduh Quality persetujuan Reputation

    Service Sample Cepak Frequency Selaras

    rega Product: Affordable

    Delivery Product: Fast

    Sawise-sales service: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efficiency Komunikasi: cepet

    Safety Transport: Dijamin

    rega Logistics: mirah

    wektu Transport: cepet

    sawetara macem-macem: lengkap

    ajining diri Company: apik, banget,

    versi padha prodhuk: pembayaran pengawasan

    syarat pabrik Audit: OK

     

    1.Can sumber sampel sadurunge supaya nyata?

     - Ya, Samples ora masalah.

     

    2. Bisa adat-digawe produk kanggo kita minangka conto kita?

     - Ya, engineer Kita bakal kanggo sampeyan.

     

    3. kaluwihan Apa sampeyan duwe?

     - :. Cixi Feinade Listrik Appliance Plant sing Produsen langsung ing Ningbo China, kita kudu ngembangaken profesional, marketing & produksi tim kanggo kurban rega paling competitive lan layanan paling apik.

     

    4. Apa produk utama?

     - :. Kita 100% fokus ing Automation Products Voltge ngawasi Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, njaga mundhak, pengontrol suhu.

     

    5. Apa print logo kita?

     -.:Yes, Our company kasedhiya kanggo Retail & Grosir & OEM & ODM.

     

    6. Suwene punika njamin kualitas?

     - babar pisan 18 sasi, kita produk 100% pengawasan.

     

    7 Suwene punika ngirim wektu?

     -: Iku biasane njupuk bab 3 - 5 days digunakake kanggo supaya sampel lan 10 - 25 dina kanggo supaya amba.

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    WhatsApp Online Chat !