Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

klient

a7f02937

'S klientin

55939cdc9667d

Zhuhai teknologji bashkë Pinot. LTD

Unë kam qenë gjithmonë miq me të për shumë vite, dhe arsyeja pse unë jam aq i sigurt për të bashkëpunuar me të, është për shkak se unë besoj se ai është një udhëheqës me përvojë, i sjellshëm dhe i përulur i cili e mban ritmin me herë. Ajo është në zhvillim. Unë besoj se nën udhëheqjen e një lideri të shkëlqyer, i shoqëruar me një seri të tillë të produkteve me reputacion të mirë, feynard me siguri do të shkojnë më të shpejtë dhe më të gjatë. Dhe unë gjithashtu më shumë besoj se perandori jeton deri në vullnetin e tij.

teknologji Zhuhai Pinot co., LTD. - drejtor i Kinës jug - ren Guoqiang

teknologji Zhuhai pinuo co., LTD. Është një ndërmarrje që menaxhon sistemin elektrik të energjisë të ndërtesave publike. Ajo ka një bazë të kërkimit shkencor prej 20.000 metra katrore. Ajo ka R & D qendra në Zhuhai Zona teknologjisë së lartë dhe shkenca Shenzhen Nanshan dhe Teknologjisë Park, degë në Pekin, Shangai dhe Shenzhen, dhe më shumë se 20 zyra në Kinë. Pesë zbatimin inxhinieri dhe qendrat e shërbimeve teknike janë ngritur në Kinë Veriut, Kinë në lindje, në jug të Kinës, në veriperëndim të Kinës dhe jugperëndim të Kinës, dhe një marketing dhe implementimi inxhinieri rrjetit të pjekur dhe të përsosur është themeluar

559399fdbf694

Ningbo aimei-dongxiong bashkë prodhuese. LTD

Siç është e njohur për të gjithë, kërkesa për mbrojtje motor në industrinë tonë është relativisht objektiv. Ne kemi nevojë për të gjetur një furnizues të favorshëm dhe të produkteve dhe pajisjet tona kanë një efekt të mirë markë. Vetëm win - win mund të bëjë marrëdhënie bashkëpunimi ndërmarrje të gjatë! Unë gjithashtu uroj që ju të gjeni një furnizues i mirë, një partner i mirë!

Ningbo aimei-dongxiong bashkë prodhim., LTD. - kryetar i bordit - huang guo-sheng - specializuar në projektimin dhe prodhimin e frekuencë të lartë frekuencë të lartë makineri frekuencë të lartë

Ningbo aimei-dongxiong bashkë prodhim., LTD. Është një prodhues i "dongxiong markë" makinë plastike frekuencë të lartë saldim, tejzanor makine saldim plastike dhe prerja makinë. Ne mund ta rregulloje pajisjet automatizimi dhe makineri jo-standarde pajisje sipas kërkesës së klientit.

01 (3)

Kina bashkë me gaz Huayi. LTD

Kompania jonë është e shënuar në shkurt 2007, duke mbuluar tregun e rrjetit shtetëror, pesë grupe të prodhimit të energjisë, naftës, industria kimike, hekurudhor, procesit industrial dhe prodhimit. Në vetëm dy ose tre vjet, feinald është bërë një partner i rëndësishëm i kompanisë sonë. Përshtypja ime e feynard është se shitës është i durueshëm, ofrimit është në kohë, dhe mbështetje profesionale teknike. Është si kompetencë thelbësore feynard s: kjo është në lidhje me shërbimin. Unë besoj se ata mund të jetë më mirë në çdo mënyrë, dhe feynard është një partner i denjë.

Zheng Xiaohua, drejtor i Kinës bashkë Huayi gazit., LTD

Huayi bashkë me gaz., LTD. (Në tekstin e mëtejmë "gaz Huayi") është një degë kryesore mbajtjen e Huayi bashkë elektrike grup., Ltd. në qytetin e Leqing, Wenzhou City, Provinca Zhejiang. Miratuar nga letrat me vlerë komisioni rregullator të Kinës (CSRC) nr. [2006] nr. 286, ajo u ri-listuara në bursë Shanghai më 1 shkurt, 2007 me kodin e aksioneve të 600290

9513df40

menaxhimin automatik të kontrollit (Shanghai) bashkë Danfoss. LTD

Kompania jonë është e angazhuar në ngrirje dhe ajrit të kondicionuar zgjidhje të kontrollit. Nga perspektiva e biznesit, ne jemi gjithashtu një furnizues. Misioni ynë është që të bëjë çdo përpjekje për të përmirësuar cilësinë e shkëlqyer dhe produktet çmim të arsyeshëm dhe shërbime për të bërë konsumatorët më konkurruese. Dhe feynard është në përputhje me filozofinë tonë. Kompania jonë kryesisht përdor motorin e 18.5kw-110kw, dhe e shitjes dhe ekipit teknik të feinade shpesh vizituar kompaninë tonë, duke e bërë një komunikim teknik me ne, duke na ndihmuar për të zgjidhur disa probleme pajisje së bashku, dhe duke na dhënë disa sugjerime praktike. Një furnizues të vërtetë e mirë shet jo vetëm produkte, por është i etur për konsumatorët, mendoni se çfarë konsumatorët dëshirojnë, të qëndrojë në pozitën e konsumatorit për të shqyrtuar problemin!

menaxhimin automatik të kontrollit (Shanghai) bashkë Danfoss. LTD. - sunbin

DANFOSS (Danfoss) është një nga kompanitë më të mëdha shumëkombëshe të prodhimit industrial në Danimarkë, e themeluar në vitin 1933. Danfoss është i njohur për promovimin e përdorimit të teknologjive të përparuara të prodhimit dhe duke u fokusuar në ruajtjen e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit. Danfoss është një prodhues dhe të shërbimit botëror udhëheqës ofrues i ngrirje dhe ajrit të kondicionuar kontrollit, ngrohje dhe kontrollin e ujit, dhe kontrollin e transmetimit.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !