Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

kualitas alus, pangiriman gancang, reputasi tinggi na affordable

Feinade Eléktro Perkakas Plant  ngadegkeun ieu lokasina di Ningbo, Cina. Éta 2km jauh ti Geely Automobile Industrial Park. Ieu mangrupakeun perusahaan Elmu Pangaweruh jeung Teknologi integral tina kalawan R & D, pabrik, perdagangan sarta jasa. Tutuwuhan geus fokus kana panangtayungan motor keur leuwih ti taun. Hal ieu husus dina aplikasi tina single-chip téhnologi microcomputer dina widang kontrol industri, éléktronika kakuatan sarta éléktronika mobil.

 

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
3
4
2
5
558d18de76d4d
558d179abf33c
558d182bcbb74
558d1714b8d0f
32
3123
4314
timg
WhatsApp Online Chat !