Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

9f6db111

Fnad Eléktro Perkakas Plant mangrupakeun perusahaan Elmu Pangaweruh jeung Teknologi integral tina kalawan R & D, pabrik, perdagangan sarta jasa. Pausahaan anu 2km jauh ti Geely Automobile Industrial Park di Ningbo, Cina.

Kami ngarah perlindungan motor na specializing dina aplikasi tina single-chip téhnologi microcomputer dina widang kontrol industri, éléktronika kakuatan sarta éléktronika mobil.

produk utama urang kaasup protectors motor, protectors gagalna fase, runtuyan fase protectors, volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa, jsb

Urang bagean nyieun parusahaan ka didaptarkeun di Hong Kong di 2020. Wilujeng sumping di didatangan tur komunikasi sareng urang.


WhatsApp Online Chat !