hawa Compressor controller CJ-5-20 - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

hawa Compressor controller CJ-5-20

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Approvals

    Tags produk

    CJ-5-20

    Profil Perusahaan

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay, angka ammeter / voltmeter, kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Model Jumlah: CJ-5-20

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    Hartina sahiji lampu indéks dina panel

    lampu indéks nami cahaya cahaya
     1 (6) setting temp Dina kaayaan setting temp -
     1 (7) Refrigeration Refrigerating Siap refrigerate, dina kaayaan nu ofcompressor ngamimitian panyalindungan reureuh
     1 (1) panas kaayaan ngajadikeun panas Siap panas, dina kaayaan panyalindungan compressorstart reureuh
     1 (2) Defrost Defrosting Dripping atawa kaayaan panyalindungan compressor startdelay
     1 (3) - - -
     1 (4) alarem - kaayaan alarem

     

    Fungsi utama

    tampilan hawa, ngadalikeun hawa (refrigeration / mode panas tiasa

    Nyetél), panyalindungan compressor mimiti reureuh,

    2 modus defrost (panas listrik, gas panas),

    2 defrost mimiti

    mode (waktos alternation, accumulative compressor waktu ngajalankeun),

    2 defrost mode tungtung (timing,

    dikawasa ku duanana suhu sarta waktu), dripping, defrost manual, sensor alarem kasalahan,

    salah input alarem, sandi, C / F robah Unit éksternal.

     

    Index téhnik

    1, rentang tampilan Suhu: -50 ~ 150 ℃ (resolusi ieu 0,1 ℃)

    -58 ~ 302 ℉ (resolusi ieu 0,1 ℉)

    2, suplai Power: AC 220V ± 10% atawa AC 380V ± 10% 50Hz (nunjuk kana diagram wiring)

    3, lingkungan Operasi: suhu -10 ℃ ~ 50 ℃, humidity≤85%

    4, kontak kamampuhan Relay: compressor 20A / 250VAC, defrost 8a / 250VAC (beban résistif murni)

    5, sensor Suhu: NTC R25 = 5kΩ, B (25/50) = 3470K

     

    Diagram wiring

     8

    mere nyaho

    1, Mangga baca pituduh nu taliti saméméh migunakeun, tur nyetel parameter akurat.

    2, Mangga nempatkeun sensor suhu di tempat balik hawa tina hawa-cooler.

    3. sensor evaporator kudu dibereskeun dina pipe balik hawa tina evaporator, sarta lamun

    teu nganggo sensor evaporator, mangga diatur F59 ka NO, atawa controller bakal ngahasilkeun

    alarm.

    4, Mangga nganggo sensor suhu nu geus disadiakeun ku parusahaan urang.

     

    Approvals

    • CE • rohs

    Ékspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Éropah Pertengahan Wetan / Afrika

    Amérika Kalér Éropa Kulon

    Sentral / Amérika Kidul

     

    Rincian bungkusan:

    Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,

    1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,

    100pcs per karton.

    petik Base nyaeta pakét kosong.

    Desain OEM téh ditarima.

    Pangiriman Time 1-30days, nurutkeun kana tatanan kuantitas.

     

    Pembayaran & Taliwang

    istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

    Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

    Kauntungan kalapa primér

    Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal

    Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf

    Ngabentuk A Penjaminan Produk Héjo / Rek (亦可 单独 添加)

    Internasional Approvals Militér Spesifikasi bungkusan

    Pitur harga Produk Performance Produk

    Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi

    Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

    harga produk: Affordable

    Taliwang produk: Fast

    Sanggeus-jualan jasa: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efisiensi Komunikasi: gancang

    Kasalametan angkutan: Terjamin

    harga logistik: mirah

    waktos angkutan: gancang

    rentang rupa: lengkep

    reputasi parusahaan: alus, alus teuing,

    Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi

    syarat pabrik Inok: OK

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?

    - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah.

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?

    - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?

    - :. Cixi Feinade Eléktro Perkakas Plant anu Produsén langsung di ningbo Cina, urang kudu ngembang profésional, marketing & produksi tim nawarkeun maneh harga paling kalapa jeung layanan pangalusna.

     

     

    4. Naon produk utama anjeun?

    - :. Urang téh 100% fokus kana Automation Produk Voltge pangimeutan Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?

    -.:Yes, parusahaan kami nu sadia pikeun Retail & borongan & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?

    - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

     

    7 Kumaha panjang nyaeta nganteurkeun waktos?

    -: Ieu biasana nyokot ngeunaan 3 - 5 dinten gawe urutan sampel sarta 10 - 25 poé pikeun urutan badag.

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 电机保护器ROSH

    电压监视器ROHS认证

    温控器ROHS认证电源监视器系列CE认证

    温控系列CE认证

     

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !