hawa Compressor controller CJ-5-10 - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

hawa Compressor controller CJ-5-10

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    CJ-5-10

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay, angka ammeter / voltmeter, kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Model Jumlah: CJ-5-10

     

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    Hartina sahiji lampu indéks dina panel

    lampu indéks nami cahaya cahaya
     1 (6) setting temp Dina kaayaan setting temp -
     1 (7) Refrigeration Refrigerating Siap refrigerate, dina kaayaan compressor panyalindungan mimiti reureuh
     1 (1) panas kaayaan ngajadikeun panas Siap panas, dina kaayaan compressor panyalindungan mimiti reureuh
     1 (2) - - -
     1 (3) alarm - -
     1 (4) alarem - state- alarem

     

    Fungsi utama

    tampilan hawa,

    hawa ngadalikeun (refrigeration / panas mode bisa diatur),

    compressor panyalindungan startdelay,

    hawa alarem kasalahan sensor,

    salah input alarem éksternal, sandi,

    C / F robah Unit

     

    Index téhnik

    1, rentang tampilan Suhu: -50 ~ 150 ℃ (resolusi ieu 0,1 ℃)

    -58 ~ 302 ℉ (resolusi ieu 0,1 ℉)

    2, suplai Power: AC 220V ± 10% atawa AC 380V ± 10% 50Hz (nunjuk kana diagram wiring)

    3, lingkungan Operasi: suhu -10 ℃ ~ 50 ℃, humidity≤85%

    4, kontak kamampuhan Relay: 20A / 250VAC (beban résistif murni)

    5, sensor Suhu: NTC R25 = 5kΩ, B (25/50) = 3470K

    Diagram wiring

    3

    mere nyaho

    1, Mangga baca pituduh nu taliti saméméh migunakeun, tur nyetel parameter akurat.

    2, Mangga nempatkeun sensor suhu di tempat balik hawa tina hawa-cooler.

    3, Mangga nganggo sensor suhu nu geus disadiakeun ku parusahaan urang

     

    Approvals

    • CE • rohs

    Ékspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Éropah Pertengahan Wetan / Afrika

    Amérika Kalér Éropa Kulon

    Sentral / Amérika Kidul

    Rincian bungkusan:

    Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,

    1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,

    100pcs per karton.

    petik Base nyaeta pakét kosong.

    Desain OEM téh ditarima.

    Pangiriman Time 1-30days, nurutkeun kana tatanan kuantitas.

     

    Pembayaran & Taliwang

    istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

    Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

    Kauntungan kalapa primér

    Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal

    Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf

    Ngabentuk A Héjo Penjaminan Produk / Rek

    Internasional Approvals Militér Spesifikasi bungkusan

    Pitur harga Produk Performance Produk

    Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi

    Service Sampel Availabl e Frékuénsi ngaropéa

    harga produk: Affordable

    Taliwang produk: Fast

    Sanggeus-jualan jasa: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efisiensi Komunikasi: gancang

    Kasalametan angkutan: Terjamin

    harga logistik: mirah

    waktos angkutan: gancang

    rentang rupa: lengkep

    reputasi parusahaan: alus, alus teuing,

    Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi

    syarat pabrik Inok: OK

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?

    - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah.

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?

    - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?

    - :. Cixi Feinade Eléktro Perkakas Plant anu Produsén langsung di ningbo Cina, urang kudu ngembang profésional, marketing & produksi tim nawarkeun maneh harga paling kalapa jeung layanan pangalusna.

     

    4. Naon produk utama anjeun?

    - :. Urang téh 100% fokus kana Automation Produk Voltge pangimeutan Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?

    -.:Yes, parusahaan kami nu sadia pikeun Retail & borongan & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?

    - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

     

    7 Kumaha panjang nyaeta nganteurkeun waktos?

    -: Ieu biasana nyokot ngeunaan 3 - 5 dinten gawe urutan sampel sarta 10 - 25 poé pikeun urutan badag.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !