hawa Compressor controller CJ-5-10 - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

hawa Compressor controller CJ-5-10

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Type: CJ-5-10
  • Theory: Temperature Controller
  • Usage: Industrial
  • Accuracy: 0.1℃
  • Temperature range: -50~150℃
  • jéntré produk

    Approvals

    Tags produk

    CJ-5-10

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay, angka ammeter / voltmeter, kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Model Jumlah: CJ-5-10

     

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    Hartina sahiji lampu indéks dina panel

    lampu indéks nami cahaya cahaya
     1 (6) setting temp Dina kaayaan setting temp -
     1 (7) Refrigeration Refrigerating Siap refrigerate, dina kaayaan compressor panyalindungan mimiti reureuh
     1 (1) panas kaayaan ngajadikeun panas Siap panas, dina kaayaan compressor panyalindungan mimiti reureuh
     1 (2) - - -
     1 (3) alarm - -
     1 (4) alarem - state- alarem

     

    Fungsi utama

    tampilan hawa,

    hawa ngadalikeun (refrigeration / panas mode bisa diatur),

    compressor panyalindungan startdelay,

    hawa alarem kasalahan sensor,

    salah input alarem éksternal, sandi,

    C / F robah Unit

     

    Index téhnik

    1, rentang tampilan Suhu: -50 ~ 150 ℃ (resolusi ieu 0,1 ℃)

    -58 ~ 302 ℉ (resolusi ieu 0,1 ℉)

    2, suplai Power: AC 220V ± 10% atawa AC 380V ± 10% 50Hz (nunjuk kana diagram wiring)

    3, lingkungan Operasi: suhu -10 ℃ ~ 50 ℃, humidity≤85%

    4, kontak kamampuhan Relay: 20A / 250VAC (beban résistif murni)

    5, sensor Suhu: NTC R25 = 5kΩ, B (25/50) = 3470K

    Diagram wiring

    3

    mere nyaho

    1, Mangga baca pituduh nu taliti saméméh migunakeun, tur nyetel parameter akurat.

    2, Mangga nempatkeun sensor suhu di tempat balik hawa tina hawa-cooler.

    3, Mangga nganggo sensor suhu nu geus disadiakeun ku parusahaan urang

     

     

    Aplikasi has

    Pumps、Fans、Blowers、 Motors、 Compressors. 

     

     

    抛丸机电控柜

    Application of Feiner in electric box of shot blasting electromechanical control cabinet.

    自动磷线设

    Feiner’s application in automatic phosphorus line equipment.

    混凝土

    Feiner in the concrete electric control cabinet electric box application.

    印染行业的首次触电

    Feiner in the printing and dyeing industry electric control cabinet electric box application.

     

    Approvals

    认证证书

     

     

    Patent certification

    专利证书

    Other certificate

    其他证书

     

    Profil Perusahaan

     

    • Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company
    • Main Products:  Phase-sequence  Relay,Motor Protector Relay,digit ammeter/voltmeter,Lightning Surge Protector,Compressor temperature controller
    • Management System Certification: ISO 9000
    • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Main Export Markets:Asia、Australasia、Eastern Europe、Mid East/Africa、North America、 Western Europe、Central/South America

     

    工厂

     

     

     

    Our customers

     

    客户

     

     

     

    Bungkusan & Pangiriman:

     

    • Rincian bungkusan:
    • Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,
    • 1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,
    • 100pcs per karton.
    • petik Base nyaeta pakét kosong.
    • Desain OEM téh ditarima.
    • Delivery Time    1-30days, according to order quantity.

     

    Payment & Delivery:

     

    • istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.
    • Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

    Primary Competitive Advantage:

     

    • Small Orders Accepted Brand-name Parts Country of Origin
    • Distributorships Offered Electronic Link Experienced Staff
    • Form A Green Product Guarantee/Warranty()
    • International Approvals Military Specifications Packaging
    • Price Product Features Product Performance
    • Prompt Delivery Quality Approvals Reputation
    • Service Sample Available Frequency Customized
    • harga produk: Affordable
    • Taliwang produk: Fast
    • Sanggeus-jualan jasa: dijamin
    • kualitas produk: dipercaya
    • efisiensi Komunikasi: gancang
    • Kasalametan angkutan: Terjamin
    • harga logistik: mirah
    • waktos angkutan: gancang
    • rentang rupa: lengkep
    • reputasi parusahaan: alus, alus teuing,
    • Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi
    • syarat pabrik Inok: OK

     

    FAQ:

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?
    – Yes, Samples are no problem.

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?
    – Yes, Our engineer will it for you.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?
    –Cixi Feinade Electrical Appliance Plant are the direct Manufacturer in ningbo China, we have professional developing, marketing & production team to offer you the most competitive price and best service.

     

    4. Naon produk utama anjeun?
    –We are 100% focus on Automation Products Voltge Monitoring Relay, Motor Protection Relay , volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?
    –Yes, Our company are available for Retail & Wholesale & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?
    – 18 month warranty, our products are 100% inspection.

     

    7.How long is the deliver time?
    – It usually takes about 3 – 5 working days for sample order and 10 – 25 days for big order.

     

    8. Naon istilah mayar anjeun?
    –. Our Payment term is T/T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L/C at sight.

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 电机保护器ROSH

    电压监视器ROHS认证

    温控器ROHS认证电源监视器系列CE认证

    温控系列CE认证

     

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !