Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Taros Kami

a7f02937

Ningbo Feinade Electrical Appliance Co.,Ltd.

alamat

146 xiaotang road, hangzhou bay new area, Ningbo city,Zhejiang province.

Surélék

feinade@cnfeinade.com

telepon

   0574-82354293
18067266931
   0574-82351033

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

NGAHIJI SARENG KAMI

pingpinan

n_v2c2363b002965436ebce301ced4634684

pamenta

Kami recruiting agén régional, manajer sarta elites bisnis di sakuliah dunya

ngan datang ka gabung kami

0574-82354283


WhatsApp Online Chat !