ngawaskeun ayeuna relay JFY-701 - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

ngawaskeun ayeuna relay JFY-701

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Load Current: 1-100A
  • Time-current Characteristic: Definite Time
  • Indicators: LED, Operation Status
  • Main Function: Over Current, Locked-rotor
  • Certifications: ROHS, CE
  • Contact Capacity: 3A 440VAC
  • Dimensions: 70*35*72mm
  • jéntré produk

    Approvals

    Tags produk

    Ulah Anjeun Nyanghareupan Masalah ieu?

    1. Alarem ulah lumangsung méméh peralatan geus ruksak.

    2. Protection perlu kusabab kualitas catu daya goréng

         luar negeri.

    Profil Perusahaan

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay , angka ammeter / voltmeter, kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Jumlah modél: JFY-701

    Teori: ayeuna relay

    Pamakéan: palindung

    Ukuran: Miniature

    Ngajaga Feature: disegel

    Kontak beban: Power High

     

     

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

     

    data teknis 

    ngetik JFY-701
    rentang ayeuna 1-100A
    Waktos-ayeuna ciri waktos definite
    tegangan dipeunteun 220VAC, 50 / 60Hz
    kasalahan pangukuran 1%
    fungsi pelindung Overcurrent, dikonci-rotor, leungitna fase, unbalance fase
    fungsi tambahan kakuatan-on reureuh, otomatis reset
    indikator LCD nunjukkeun ayeuna, status operasi
    kontak kaluaran 1 C / O
    kapasitas kontak 5A 250VAC
    Dimensi (L * W D *) 70 * 44 * 98mm
    ningkatna screw ngaropéa 

     

    Aplikasi has

    Pumps、Fans、Blowers、 Motors、 Compressors. 

     

     

    抛丸机电控柜

    Application of Feiner in electric box of shot blasting electromechanical control cabinet.

    自动磷线设

    Feiner’s application in automatic phosphorus line equipment.

    混凝土

    Feiner in the concrete electric control cabinet electric box application.

    印染行业的首次触电

    Feiner in the printing and dyeing industry electric control cabinet electric box application.

     

    Approvals

    认证证书

     

     

    Patent certification

    专利证书

    Other certificate

    其他证书

     

    Profil Perusahaan

     

    • Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company
    • Main Products:  Phase-sequence  Relay,Motor Protector Relay,digit ammeter/voltmeter,Lightning Surge Protector,Compressor temperature controller
    • Management System Certification: ISO 9000
    • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Main Export Markets:Asia、Australasia、Eastern Europe、Mid East/Africa、North America、 Western Europe、Central/South America

     

    工厂

     

     

     

    Our customers

     

    客户

     

     

     

    Bungkusan & Pangiriman:

     

    • Rincian bungkusan:
    • Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,
    • 1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,
    • 100pcs per karton.
    • petik Base nyaeta pakét kosong.
    • Desain OEM téh ditarima.
    • Delivery Time    1-30days, according to order quantity.

     

    Payment & Delivery:

     

    • istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.
    • Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

    Primary Competitive Advantage:

     

    • Small Orders Accepted Brand-name Parts Country of Origin
    • Distributorships Offered Electronic Link Experienced Staff
    • Form A Green Product Guarantee/Warranty()
    • International Approvals Military Specifications Packaging
    • Price Product Features Product Performance
    • Prompt Delivery Quality Approvals Reputation
    • Service Sample Available Frequency Customized
    • harga produk: Affordable
    • Taliwang produk: Fast
    • Sanggeus-jualan jasa: dijamin
    • kualitas produk: dipercaya
    • efisiensi Komunikasi: gancang
    • Kasalametan angkutan: Terjamin
    • harga logistik: mirah
    • waktos angkutan: gancang
    • rentang rupa: lengkep
    • reputasi parusahaan: alus, alus teuing,
    • Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi
    • syarat pabrik Inok: OK

     

    FAQ:

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?
    – Yes, Samples are no problem.

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?
    – Yes, Our engineer will it for you.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?
    –Cixi Feinade Electrical Appliance Plant are the direct Manufacturer in ningbo China, we have professional developing, marketing & production team to offer you the most competitive price and best service.

     

    4. Naon produk utama anjeun?
    –We are 100% focus on Automation Products Voltge pangimeutan Relay , Motor Protection Relay , volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?
    –Yes, Our company are available for Retail & Wholesale & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?
    – 18 month warranty, our products are 100% inspection.

     

    7.How long is the deliver time?
    – It usually takes about 3 – 5 working days for sample order and 10 – 25 days for big order.

     

    8. Naon istilah mayar anjeun?
    –. Our Payment term is T/T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Money Gram, L/C at sight.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 电机保护器ROSH

    电压监视器ROHS认证

    温控器ROHS认证电源监视器系列CE认证

    温控系列CE认证

     

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !