ngawaskeun ayeuna relay JFY-701 - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

ngawaskeun ayeuna relay JFY-701

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ulah Anjeun Nyanghareupan Masalah ieu?

    1. Alarem ulah lumangsung méméh peralatan geus ruksak.

    2. Protection perlu kusabab kualitas catu daya goréng

         luar negeri.

    Profil Perusahaan

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay , angka ammeter / voltmeter, kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Jumlah modél: JFY-701

    Teori: ayeuna relay

    Pamakéan: palindung

    Ukuran: Miniature

    Ngajaga Feature: disegel

    Kontak beban: Power High

     

     

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

     

    data teknis 

    ngetik JFY-701
    rentang ayeuna 1-100A
    Waktos-ayeuna ciri waktos definite
    tegangan dipeunteun 220VAC, 50 / 60Hz
    kasalahan pangukuran 1%
    fungsi pelindung Overcurrent, dikonci-rotor, leungitna fase, unbalance fase
    fungsi tambahan kakuatan-on reureuh, otomatis reset
    indikator LCD nunjukkeun ayeuna, status operasi
    kontak kaluaran 1 C / O
    kapasitas kontak 5A 250VAC
    Dimensi (L * W D *) 70 * 44 * 98mm
    ningkatna screw ngaropéa 

     Fitur

    - Compact ukuranana modular kalawan struktur integrative

      - Panyungsi-di LCD na keypad mampuh a, setting digital tepat

      - monitoring Tilu-fase, dikonci-rotor, overcurrent, leungitna fase, unbalance fase

      - mode reset adjustable: reset otomatis atawa reset manual

      - adjustable kakuatan-on reureuh

      - 1 C / O kontak 

     

    Fungsi pelindung

      - pondok-circuit - Dikonci-rotor - Overcurrent        

      - Phase leungitna - Phase unbalance  

     

    Aplikasi has

        • ngompa • Fans • Blowers • motor • Compressors

     

    Approvals

    • CE • ROHS

     

    Ékspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Éropah Pertengahan Wetan / Afrika

    Amérika Kalér Éropa Kulon

    Sentral / Amérika Kidul

     

    Bungkusan & Shippment 

    Bungkusan & Pangiriman:

    Rincian bungkusan:

    Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,

    1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,

    100pcs per karton.

    petik Base nyaeta pakét kosong.

    Desain OEM téh ditarima.

    Pangiriman Time 1-30days, nurutkeun kana tatanan kuantitas.

     

    Pembayaran & Taliwang

    istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

    Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

    Kauntungan kalapa primér

    Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal                          

    Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf

    Ngabentuk A Héjo Penjaminan Produk / Rek

    Internasional Approvals Militér Spesifikasi bungkusan

    Pitur harga Produk Performance Produk

    Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi

    Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

    harga produk: Affordable

    Taliwang produk: Fast

    Sanggeus-jualan jasa: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efisiensi Komunikasi: gancang

     

    Kasalametan angkutan: Terjamin

    harga logistik: mirah

    waktos angkutan: gancang

     

    rentang rupa: lengkep

    reputasi parusahaan: alus, alus teuing,

    Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi

    syarat pabrik Inok: OK

     

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?

     - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah. 

     

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?

     - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?

     - :. Cixi Feinade Eléktro Perkakas Plant anu Produsén langsung di ningbo Cina, urang kudu ngembang profésional, marketing & produksi tim nawarkeun maneh harga paling kalapa jeung layanan pangalusna.

     

    4. Naon produk utama anjeun?

     - :. Urang téh 100% fokus kana Automation Produk Voltge pangimeutan Relay ,Motor Protection Relay , volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?

     -.:Yes, parusahaan kami nu sadia pikeun Retail & borongan & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?

     - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

     

    7 Kumaha panjang nyaeta nganteurkeun waktos?

     -: Ieu biasana nyokot ngeunaan 3 - 5 dinten gawe urutan sampel sarta 10 - 25 poé pikeun urutan badag.

     

    8. Naon istilah mayar anjeun?

    -. istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !