Kilat surge papayung LY1-C40 - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Kilat surge papayung LY1-C40

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Approvals

    Tags produk

    alat panyalindungan surge LY1-C40

    LY1-C40

    Profil Perusahaan

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay, angka ammeter / voltmeter, Kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Jumlah modél: LY1-C40,

     

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    parameter produk

    model LY1-C40 4P
    Di 20kA
    Imax 40kA
    UC 420V AC
    ka luhur <2.0kV
    kapasitas pegatna 100A
    waktos respon <25ns

     

    Rincian produk

    40kA alat panyalindungan surge geus di diwangun-di alat shourt circuit, dispending jeung sekering atanapi breaker circuit, ayeuna teh simplifed, punjul jeung produk sarupa.

     

    fitur produk: 

    1. ngahiji kombinasi, teu kedah masang tambahan breaker circuit atawa sekering, gampang ngagunakeun.

    2. 35mm baku instalasi din rail.

    3. waktu Resonse kirang ti 25ns.

    4. Kaunggulan tina posisi N: Perkara anu circuit discharges nu kilat ayeuna, patch mangrupa shortest, sahingga, tegangan residual ieu futher lowered.

     

    posisi instalasi 

    Dipasang dina gabungan tina LPZ1, LPZ2 na LPZ3, biasana dipasang di dewan somah distribution, alat-alat komputer, parabot informasi, alat-alat éléktronik sarta dina kotak stop kontak di hareup alat kontrol atanapi deukeut parabot kontrol.

    Approvals

    • CE • rohs

     

    Ékspor Pasar Utama

    • Asia Australasia

    • Wétan Éropa Mid Wetan / Afrika

    • Amérika Kalér Éropa Kulon

    • Jawa Tengah / Amérika Kidul

     

    Bungkusan & Shippment

    • bungkusan & Pangiriman:

    • Rincian bungkusan:

    • relay tegangan nyaéta standar pakét seaworthy,

    • 1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,

    • 100pcs per karton.

    • Base petik nyaeta pakét kosong.

    • design OEM téh ditarima.

    • Pangiriman Time 1-30days, nurutkeun kana tatanan kuantitas.

     

    Pembayaran & Taliwang 

    • istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

    • Rincian Pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

    Kauntungan kalapa primér

    • pesenan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal

    • Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf

    • Wangun A Penjaminan Produk Héjo / Rek (亦可 单独 添加)

    • Spesifikasi International Approvals Militér bungkusan

    • Harga Produk Pitur Performance Produk

    • Pangiriman Ajakan Quality Approvals reputasi

    • Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

    harga produk: Affordable

    Taliwang produk: Fast

    Sanggeus-jualan jasa: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efisiensi Komunikasi: gancang

    Kasalametan angkutan: Terjamin

    harga logistik: mirah

    waktos angkutan: gancang

    rentang rupa: lengkep

    reputasi parusahaan: alus, alus teuing,

    Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi

    syarat pabrik Inok: OK

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?

    - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah.

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?

    - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?

    - :. Cixi Feinade Eléktro Perkakas Plant anu Produsén langsung di ningbo Cina, urang kudu ngembang profésional, marketing & produksi tim nawarkeun maneh harga paling kalapa jeung layanan pangalusna.

     

    4. Naon produk utama anjeun?

    - :. Urang téh 100% fokus kana Automation Produk Voltge pangimeutan Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?

    -.:Yes, parusahaan kami nu sadia pikeun Retail & borongan & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?

    - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

     

    7 Kumaha panjang nyaeta nganteurkeun waktos?

    -: Ieu biasana nyokot ngeunaan 3 - 5 dinten gawe urutan sampel sarta 10 - 25 poé pikeun urutan badag.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 电机保护器ROSH

    电压监视器ROHS认证

    温控器ROHS认证电源监视器系列CE认证

    温控系列CE认证

     

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !