Fase-runtuyan fase-leungitna Relay TVR-2000B - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Fase-runtuyan fase-leungitna Relay TVR-2000B

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tegangan tilu-fase jeung Phase-runtuyan Phase-leungitna Relay

    Ulah Anjeun Nyanghareupan Masalah ieu?

    1. Alarem ulah lumangsung méméh peralatan geus ruksak.

    2. Protection perlu kusabab kualitas catu daya goréng luar negeri.

    Kami Desain Produk Niley Ngaronjatkeun Ajén Control Panels anjeun. Ngajaga motor jeung alat sejenna tina tegangan stabil dina Sistim catu daya. Ngadeteksi overvoltages, undervoltages, tegangan asymmetry, runtuyan fase, jeung leungitna fase keur suplai kakuatan tilu-fase.

    Profil Perusahaan

    Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company

    Produk utama: Phase-runtuyan Relay, Motor papayung Relay, angka ammeter / voltmeter, kilat surge papayung, controller hawa Compressor

    Manajemén sertifikasi System: ISO 9000

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

     

    Info dasar

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Model Jumlah: TVR-2000B, TVR-2000C

    Teori: tegangan Relay

    Pamakéan: palindung

    Ukuran: Miniature

    Ngajaga Feature: disegel

    Kontak beban: Power High

    Fungsi: Fase sekuen, leungitna fase, fase unbalance,

     Fitur: LCD Lampu

    Indikator: LCD nunjukkeun operasi sarta status sesar

    Dipeunteun tegangan: AC220V-440, AC380-660V

    Kaluaran Contact: 1NO 1NC

    Kontak Kamampuh: 6A 250VAC

    Ningkatna: Din Rail

    Certifications: CE ROHS ISO9000

    Garansi: 18months

    MOQ: 1PCS

     

    Rincian produk

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    fungsi tegangan input dipeunteun * output relay model
    Fase sekuen tur 
    ngawaskeun leungitna fase
    3-fase, 3-kawat 220 nepi 440 VAC Relay: 1 NC, 1 NO TVR-2000B
    3-fase, 3-kawat 380 nepi 660 VAC Relay: 1 NC, 1 NO TVR-2000C

    * The tegangan catu daya sarua tegangan input dipeunteun.

    ratings

    tegangan input dipeunteun 3-fase, 200 nepi ka 440 VAC (3-kawat)
    beban input Approx. 2.6 VA
    operasi 
    waktos
    fase 
    sekuen
    1 s ± 0.05 s
    fase leungitna 0.1 s max. 
    (lamun tegangan robah gancang ti 100% kana 0% tina dipeunteun tegangan)
    indikator LED Normal: lampu Héjo; leungitna fase: lampu Beureum; Inverted: lampu Konéng
    formulir kaluaran Relay Kaluaran: SPDT kontak 
    ratings kaluaran relay Dipeunteun beban 
    résistif beban 
    5 A dina 250 VAC 
    5 A dina 30 VDC 
    Maximum ngaganti kapasitas: 1.250 VA, 150 W 
    Copélna beban: 5 VDC, 10 ma (nilai rujukan) 
    hirup Mechanical: 10 juta operasi mnt. 
    Hirup listrik: 
    5 Hiji di 250 VAC atanapi 30 VDC: 50.000 operasi 
    3 A dina 250 VAC / 30 VDC: 100.000 operasi
    Operasi ambient 
    suhu
    -20 ka 60 ° C (kalawan henteu kondensasi atanapi icing)
    hawa gudang -25 ka 65 ° C (kalawan henteu kondensasi atanapi icing)
    Operasi ambient 
    asor
    25% nepi ka 85% RH (kalawan henteu kondensasi)
    gudang asor 25% nepi ka 85% RH (kalawan henteu kondensasi)
    luhurna 2.000 m max.
    kawat lumaku kawat terdampar, kawat padet, atanapi ferrules
    Ukuran kawat lumaku 0,25 ka 1,5 mm2 (AWG24 mun AWG16)
    Kawat gaya panempatan 8 N max. pikeun kawat AWG20
    Obeng 
    gaya panempatan
    15 N max.
    Kawat panjang stripping 8 mm
    panjangna Ferrule 8 mm
    kapasitas ayeuna 10 A (per kutub)
    Jumlah 
    insertions
    50 kali
    beurat Approx.55g
    ningkatna Mounts mun Din lagu, atawa screw ningkatna
    dimensi 30 * 60 * 70 mm (W * D * H)

    spésifikasi

    Frékuénsi input 
    rentang
    50 ka 60 Hz
    Pangwanoh leungitna fase 
    tingkat
    80% ± 10% dipeunteun input Itungan Formula 
    = 1 - ((pangluhurna fase-to-fase tegangan - panghandapna tegangan fase-to-fase) / 
    Average tilu-fase fase-to-fase tegangan)
    lumaku 
    standar
    Conforming 
    standar
    En 60947-5-1 
    lingkungan Instalasi (polusi tingkat 2, kategori Overvoltage III)
    EMC en 60947-5-1
    lalawanan insulasi 20 MΩ mnt. 
    Antara terminal éksternal sarta hal 
    antara terminal asupan jeung terminal output
    kakuatan diéléktrik 2.000 VAC pikeun hiji menit 
    Antara terminal éksternal sarta hal 
    antara terminal asupan jeung terminal output
    Dorongan tahan 
    tegangan
    6 kV (antara terminal hirup jeung kakeunaan, patempatan logam non-muatan)
    lalawanan Geter Frékuénsi: 10 nepi ka 55 Hz, 0.35-mm tunggal amplitudo 
    10 nyapukeun unggal di X, Y 5 mnt, sarta arah Z
    lalawanan shock 100 m / s2, 3 kali unggal dina 6 arah sapanjang 3 sumbu
    Gelar panyalindungan Terminal: IP20

    ♦ Fitur

      - monitoring Tilu-fase runtuyan fase, leungitna fase, jeung fase unbalance

      - Powered ku circuit ukur

      - 1 C / O kontak

      - 3 LEDs pikeun indikasi status

     

    ♦ Fungsi palindung

      - runtuyan Phase

      - leungitna Phase

      - Phase unbalance

     

    ♦ Aplikasi has

        • ngompa • Fans

        • Blowers • motor

        • Compressors

     

    ♦ Approvals

    • CE • rohs

     

    ♦ kaunggulan

     Lineup ngawengku hiji 30-mm langsing, modél ci.

    • lalawanan Greater mun inverter noise.

    • Distinguishes antara fase bener, runtuyan fase, jeung leungitna fase lamun kakuatan geus diaktipkeun.

    • Ngarojong deteksi leungitna fase lamun motor geus operasi.

    • status Kaluaran bisa diawaskeun maké indikator LED.

    Perlindungan tina kagagalan fase, runtuyan fase, tegangan unbalance; akurat waktos-reureuh; konsumsi kakuatan Handap

    Desain kompak, beurat lampu, hirup layanan lila, akurat waktos-reureuh.

    Desain Modularization mun cocog jeung ningkatna rail.

    konsumsi kakuatan leuwih handap sarta énergi-hemat

    • Idéal pikeun nyegah operasi sabalikna tina motor.

     Ékspor Pasar Utama

    Asia Australasia

    Eastern Éropah Pertengahan Wetan / Afrika

    Amérika Kalér Éropa Kulon

    Sentral / Amérika Kidul

     

    Rincian bungkusan:

    Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,

    1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,

    100pcs per karton.

    petik Base nyaeta pakét kosong.

    Desain OEM téh ditarima.

    Pangiriman Time 1-30days, nurutkeun kana tatanan kuantitas.

     

    Pembayaran & Taliwang 

    istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

    Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

     

     

    Kauntungan kalapa primér

    Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal                          

    Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf

    Ngabentuk A Penjaminan Produk Héjo / Rek (亦可 单独 添加)

    Internasional Approvals Militér Spesifikasi bungkusan

    Pitur harga Produk Performance Produk

    Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi

    Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

    harga produk: Affordable

    Taliwang produk: Fast

    Sanggeus-jualan jasa: dijamin

    kualitas produk: dipercaya

    efisiensi Komunikasi: gancang

    Kasalametan angkutan: Terjamin

    harga logistik: mirah

    waktos angkutan: gancang

    rentang rupa: lengkep

    reputasi parusahaan: alus, alus teuing,

    Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi

    syarat pabrik Inok: OK

     

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?

     - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah.

     

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?

     - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

     

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?

     - :. Cixi Feinade Eléktro Perkakas Plant anu Produsén langsung di ningbo Cina, urang kudu ngembang profésional, marketing & produksi tim nawarkeun maneh harga paling kalapa jeung layanan pangalusna.

     

    4. Naon produk utama anjeun?

     - :. Urang téh 100% fokus kana Automation Produk Voltge pangimeutan Relay, Motor Protection Relay, volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

     

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?

     -.:Yes, parusahaan kami nu sadia pikeun Retail & borongan & OEM & ODM.

     

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?

     - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

     

    7 Kumaha panjang nyaeta nganteurkeun waktos?

     -: Ieu biasana nyokot ngeunaan 3 - 5 dinten gawe urutan sampel sarta 10 - 25 poé pikeun urutan badag.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !