Fase-runtuyan fase-leungitna Relay TVR-2000B - Cina Feinade Eléktro Perkakas
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Fase-runtuyan fase-leungitna Relay TVR-2000B

Pondok Description:


  • Product name: Phase Control Relay
  • Type: TVR-2000B
  • Rated Voltage: 220V-440V
  • Contact Capacity: 5A/440V
  • Dimensions(mm): 30*60*70mm
  • Indicators: LCD and fault status
  • Temperature: -25°c--65°c
  • Humidity:
  • Mounting: Guide rail and screw installation
  • Certifications: CE ISO9001 ROHS
  • jéntré produk

    Approvals

    Tags produk

    Ulah Anjeun Nyanghareupan Masalah ieu?

    •  Alarms do not occur before equipment is damaged.
    •  Protection is necessary because of poor power supply quality
    •  overseas.

    Integrative structure

    Three-phase monitoring of overload, phase loss, phase unbalance

    Powered by the measuring circuit

    1 NC SCR output contact

    4 LEDs for status indication

    data teknis

    ngetik TVB-2000B
    Rated Voltage 220V-440V
    reureuh ngamimitian 5S, 10s, 20s
    Contact Capacity 5A/440V
    indikator LCD and fault status
    Temperature -25°c–65°c
    Humidity <85°
    kapasitas kontak 5A/440V
    ningkatna Guide rail and screw installation
    Dimensi (H × W × D) 30*60*70MM
    Fungsi utama Lack of phase, phase sequence, three-phase imbalance

     

    Aplikasi has

    Pumps、Fans、Blowers、 Motors、 Compressors.

     

    Approvals

    Profil Perusahaan

    • Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company
    • Main Products:  Phase-sequence  Relay,Motor Protector Relay,digit ammeter/voltmeter,Lightning Surge Protector,Compressor temperature controller
    • Management System Certification: ISO 9000
    • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
    • Main Export Markets:Asia、Australasia、Eastern Europe、Mid East/Africa、North America、 Western Europe、Central/South America

    Our customers

    Bungkusan & Pangiriman:

    • Rincian bungkusan:
    • Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,
    • 1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,
    • 100pcs per karton.
    • petik Base nyaeta pakét kosong.
    • Desain OEM téh ditarima.
    • Delivery Time    1-30days, according to order quantity.

    Payment & Delivery:

    • istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.
    • Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

    Primary Competitive Advantage:

    • Small Orders Accepted Brand-name Parts Country of Origin
    • Distributorships Offered Electronic Link Experienced Staff
    • Form A Green Product Guarantee/Warranty()
    • International Approvals Military Specifications Packaging
    • Price Product Features Product Performance
    • Prompt Delivery Quality Approvals Reputation
    • Service Sample Available Frequency Customized
    • harga produk: Affordable
    • Taliwang produk: Fast
    • Sanggeus-jualan jasa: dijamin
    • kualitas produk: dipercaya
    • efisiensi Komunikasi: gancang
    • Kasalametan angkutan: Terjamin
    • harga logistik: mirah
    • waktos angkutan: gancang
    • rentang rupa: lengkep
    • reputasi parusahaan: alus, alus teuing,
    • Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi
    • syarat pabrik Inok: OK

    FAQ:

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?
    - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah.

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?
    - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?
    –Cixi Feinade Electrical Appliance Plant are the direct Manufacturer in ningbo China, we have professional developing, marketing & production team to offer you the most competitive price and best service.

    4. Naon produk utama anjeun?
    –We are 100% focus on Automation Products Voltge Monitoring Relay, Motor Protection Relay , volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?
    –Yes, Our company are available for Retail & Wholesale & OEM & ODM.

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?
    - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

    7.How long is the deliver time?
    – It usually takes about 3 – 5 working days for sample order and 10 – 25 days for big order.

    8. Naon istilah mayar anjeun?
    -. istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.

     

     

     

    Bungkusan & Pangiriman:

    • Rincian bungkusan:
    • Tegangan relay nyaeta standar pakét seaworthy,
    • 1pcs kotak individu atawa 5pcs dina kotak tengah,
    • 100pcs per karton.
    • petik Base nyaeta pakét kosong.
    • Desain OEM téh ditarima.
    • Delivery Time    1-30days, according to order quantity.

    Payment & Delivery:

    • istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.
    • Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

    Primary Competitive Advantage:

    • Small Orders Accepted Brand-name Parts Country of Origin
    • Distributorships Offered Electronic Link Experienced Staff
    • Form A Green Product Guarantee/Warranty()
    • International Approvals Military Specifications Packaging
    • Price Product Features Product Performance
    • Prompt Delivery Quality Approvals Reputation
    • Service Sample Available Frequency Customized
    • harga produk: Affordable
    • Taliwang produk: Fast
    • Sanggeus-jualan jasa: dijamin
    • kualitas produk: dipercaya
    • efisiensi Komunikasi: gancang
    • Kasalametan angkutan: Terjamin
    • harga logistik: mirah
    • waktos angkutan: gancang
    • rentang rupa: lengkep
    • reputasi parusahaan: alus, alus teuing,
    • Vérsi sarua produk: pembayaran inspeksi
    • syarat pabrik Inok: OK

    FAQ:

    1.Can anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan nyata?
    - Sumuhun, Sampel nu euweuh masalah.

    2. Dupi anjeun custom-dijieun produk keur urang salaku sampel kami?
    - Sumuhun, insinyur kami bakal dinya pikeun anjeun.

    3. kaunggulan Naon anu anjeun gaduh?
    –Cixi Feinade Electrical Appliance Plant are the direct Manufacturer in ningbo China, we have professional developing, marketing & production team to offer you the most competitive price and best service.

    4. Naon produk utama anjeun?
    –We are 100% focus on Automation Products Voltge Monitoring Relay, Motor Protection Relay , volt-ammeters, papayung surge, Controllers hawa.

    5. Dupi anjeun tiasa nyitak logo urang sorangan?
    –Yes, Our company are available for Retail & Wholesale & OEM & ODM.

    6. Sabaraha lami teh garansi kualitas?
    - jaminan 18 bulan, produk urang anu 100% inspeksi.

    7.How long is the deliver time?
    – It usually takes about 3 – 5 working days for sample order and 10 – 25 days for big order.

    8. Naon istilah mayar anjeun?
    -. istilah pamayaran kami téh T / T, Aliexpress, Western Union, PayPal, Duit gram, L / C dina tetempoan.










  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 电机保护器ROSH

    电压监视器ROHS认证

    温控器ROHS认证电源监视器系列CE认证

    温控系列CE认证

     

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !